A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування «Детальний план території обмеженої вулицями Центральною, Виноградною, Сонячною та внутрішньодворовими проїздами в місті Глобине Кременчуцького району Полтавської області» та Звіту

Дата: 15.10.2021 14:09
Кількість переглядів: 492

Фото без опису

1) Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту: «Детальний план території обмеженої вулицями Центральною, Виноградною, Сонячною та внутрішньодворовими проїздами в м. Глобине Кременчуцького району Полтавської області».

Проект розроблений відповідно до рішення 12 сесії (III пленарне засідання) Глобинської міської ради VIII скликання від 15.07.2021 року №3166 «Про розроблення детального плану території земельної ділянки за адресою: Полтавська область, Кременчуцький район, місто Глобине, вулиця Виноградна, 20 (кадастровий номер: 5320610100:50:005:2488)»; рішення 15 (позачергової) сесії Глобинської міської ради VIII скликання від 27 серпня 2021 року №4053 «Про внесення змін до рішення 12 сесії (III пленарне засідання) Глобинської міської ради VIII скликання від 15.07.2021 року №3166 «Про розроблення детального плану території земельної ділянки за адресою: Полтавська область, Кременчуцький район, місто Глобине, вулиця Виноградна, 20 (кадастровий номер: 5320610100:50:005:2488)». Детальний план території у межах населеного пункту м. Глобине уточнює положення генерального плану населеного пункту та визначає планувальну організацію і розвиток частини території.

2) Орган, що приймає рішення про затвердження документа державного планування: Глобинська міська рада.

3) Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) дата початку та строки здійснення процедури: дата подання Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки і оприлюднення її шляхом розміщення на офіційному веб-сайті Глобинської міської ради, електронний ресурс, адреса посилання: https://globynska-gromada.gov.ua// (в розділі Новини) – 15.09.2021 року; дата подання Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування «Детальний план території обмеженої вулицями Центральною, Виноградною, Сонячною та внутрішньодворовими проїздами в місті Глобине Кременчуцького району Полтавської області» та Звіту про стратегічну екологічну оцінку та розміщення на офіційному веб-сайті Глобинської міської ради, електронний ресурс, адреса посилання: https://globynska-gromada.gov.ua// (в розділі Новини) – 15.10.2021 року. Публікація повідомлення в газеті «Зоря Придніпров’я» та в газеті «Зоря Полтавщини». Строк громадського обговорення Звіту про стратегічну екологічну оцінку становить 30 днів з дня оприлюднення повідомлення на офіційному веб-сайті Глобинської міської ради.

б) способи участі громадськості – надання письмових зауважень і пропозицій;

в) проведення громадських слухань не заплановано;

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування – Глобинська міська рада, за адресою: Полтавська обл., м. Глобине, вул. Центральна, буд. 285.

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції – Глобинська міська рада, за адресою: Полтавська обл., м. Глобине, вул. Центральна, буд. 285. Строки подання зауважень і пропозицій – до 15.11.2021.

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: Глобинська міська рада, Полтавська обл., м. Глобине, вул. Центральна, буд. 285; Департамент екології та природних ресурсів Полтавської облдержадміністрації (www.eko.adm-pl.gov.ua).

4) Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування – немає необхідності.

 

Виконавчий комітет Глобинської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень