Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулося пленарне засідання 19 позачергової сесії Глобинської міської ради

Дата: 12.11.2021 14:39
Кількість переглядів: 622

11 листопада під головуванням секретаря Глобинської міської ради Олександра Феденка відбулося пленарне засідання дев’ятнадцятої позачергової сесії Глобинської міської ради VIII скликання. На порядок денний сесії було винесено 6  питань.

 

Своїм рішенням депутати внесли зміни до Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства Глобинської міської ради на 2021-2024 роки, збільшивши загальний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для реалізації Програми, на 86 тис. 500 грн.

 

У ході засідання депутати проголосували за проєкт рішення про  внесення змін та доповнень до Плану  соціально-економічного розвитку Глобинської міської територіальної  громади  на 2021 рік. У проєкті рішення пропонувалося замінити проєкт-переможець  шкільного громадського бюджету Полтавської області в 2020 році: «Реконструкція шкільного підвалу під військово-спортивний комплекс «Прометей»: тир, тренажерний зал в Глобинській ЗОШ №5» на «Реконструкція елементів благоустрою шкільного майданчику: територія навчання і дозвілля на території Глобинського ліцею №5». Фінансування на реалізацію проєкту не змінилось - 50 тис. грн. з обласного бюджету та 150,00 тис. грн. з бюджету громади.

Після обговорення одного з ключових питань пленарного засідання – внесення змін і доповнень до  бюджету Глобинської  міської територіальної громади  на 2021 рік, депутати більшістю голосів підтримали запропоновані зміни. Таким чином, виділено кошти у сумі 10 500 грн. на підключення газу до АЗПСМ в с. Великі Кринки, 65 тис.грн. - на придбання чотирьох телевізорів Smart TV для закладів освіти громади з метою забезпечення якісної сучасної та доступної загальної середньої освіти «Нова українська школа». 49 тис.100 грн виділено на оплату послуг з поточного ремонту артезіанської свердловини №2 у с.Великі Кринки. 260 тис. 605 грн. - для придбання новорічних подарункових наборів дітям, в тому числі дітям-сиротам. 23 тис. грн. буде направлено на підключення Івановоселищенського сільського будинку культури до електромережі. 33 тис. 500 грн. виділено для КП «Обізнівське» на оплату електроенергії з метою забезпечення водопостачання у с.Обізнівка. Рішенням передбачені й інші видатки та перерозподіл бюджетних асигнувань на утримання галузей громади.

Питання про затвердження плати за харчування  дітей у закладах загальної середньої та дошкільної освіти Глобинської міської ради детально розглянуто у ході роботи профільної постійної комісії, про що повідомив її голова Дмитро Ведмідь. Тому питання одразу було поставлене на голосування та одноголосно підтримане присутніми депутатами.

На пленарному засіданні прийнято рішення затвердити розпорядження міського голови від 02.11.2021 №46/02-04-ОД «Про тимчасове виконання повноважень старости сіл Федорівка, Попівка, Лубенщина Глобинської міської територіальної громади», яким тимчасове виконання повноважень старости сіл Федорівка, Попівка, Лубенщина покладено на Людмилу Сокіл, старосту сіл Куп’євате, Манилівське, Лукашівка, Майданівка, Демидівка. Окрім, цього депутати прийняли рішення про закріплення службового автомобіля ЗАЗ SENS, 2017 року випуску, за старостою сіл  Пироги, Яроші Тамарою Кір’ян.

З усіх питань, внесених на розгляд пленарного засідання 19 позачергової сесії міської ради, депутати прийняли відповідні рішення.

Фото без опису

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень