A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Шановні жителі Глобинської громади!

Дата: 19.11.2021 14:18
Кількість переглядів: 351

Фото без опису21 листопада наша країна відзначає День Гідності і Свободи. Значимість цього дня виходить за межі політики, його роль загальнонаціональна і значуща для всіх і кожного, для минулого і майбутнього.

 

Саме цього дня ми віддаємо належну шану патріотизму й мужності співвітчизників, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року - лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору. Ми вшановуємо Героїв Майдану, Герої Небесної Сотні,  українських воїнів, які брали участь у війні на сході України, усіх тих, хто власним життям, своєю непохитністю і самопожертвою показали усьому світові щире прагнення українців жити у вільній, демократичній й суверенній державі.

 

Тож, склонімо низько голови перед пам’яттю тих, хто віддав своє життя у боротьбі за свої переконання, ідеали, цінності, за свободу і незалежність України. Подвиг цих героїв назавжди залишиться у пам’яті та у наших серцях.

 

Щиро вітаю усіх з Днем Гідності та Свободи! Бажаю всім мирного неба над українською землею, родинної злагоди і добробуту, незламної віри у щасливе майбутнє України та впевненості у завтрашньому дні.

Слава Україні! Шана героям!

 

З повагою,

Глобинський міський голова                          Станіслав ДЖУСЬ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень