A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Шановні працівники сільськогосподарської галузі Глобинської громади!

Дата: 19.11.2021 14:31
Кількість переглядів: 321

Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята – Дня працівників сільського господарства! Ваша праця була і залишається однією з визначальних складових розвитку громади, запорукою добробуту кожного її жителя. Це свято всіх трудівників-аграріїв та дбайливих господарів, хто щоденно своїм розумом, серцем та невтомними руками зберігають вікові цінності праці на землі.

 

Сьогодні працювати в аграрному секторі – це тримати щоденний виклик, котрий стає перемогою для тих, хто не звик легко здаватися. Тож, бажаю, щоб ваша природна мудрість і досвідченість, невтомна праця і наполегливість стали запорукою щедрих врожаїв і ефективного розвитку ваших господарств.

 

У цей святковий день від щирого серця бажаю всім працівникам сільського господарства міцного здоров'я, миру, щастя, добробуту, родинного затишку.  Нехай природні стихії і негаразди обходять ваші угіддя стороною, а Глобинська земля щедро колоситься пшеницею, засівається добром, береже і шанує свій найбільший скарб – людину-трудівника.

 

Будьте успішними та задоволеними результатами своєї кропіткої праці!

 

 

З повагою,

Глобинський міський голова                                  Станіслав ДЖУСЬ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень