A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулася щотижнева робоча нарада

Дата: 01.12.2021 16:39
Кількість переглядів: 492

30 листопада відбулася щотижнева робоча нарада, яку провів міський голова Станіслав Джусь, за участю заступника міського голови Олександра Кочерги, керуючої справами виконавчого комітету Наталії Четверікової, керівників структурних підрозділів виконавчого комітету Глобинської міської ради, старост.

У ході наради обговорено питання формування бюджету громади на наступний рік; економного використання енергоносіїв в адміністративних приміщеннях міської ради; налагодження співпраці з фермерськими господарствами та підприємцями, що проводять діяльність на території сільських населених пунктів щодо розчищення доріг у зимовий період; стан захворюваності на COVID-19 і хід вакцинації жителів громади; підготовка до відзначення свят у грудні, зокрема Дня Збройних сил України, Дня Святого Миколая, новорічних свят та інші.

 

Староста Великокринківського старостинського округу Алла Ніколенко повідомила про можливу проблему у зимовий період з водонапірною вежею на території лікарні у селі Великі Кринки, яка потребує ремонту. Староста Жуківського старостинського округу Світлана Гордієнко порушила питання необхідності проведення ремонту дороги до с.Новоселівка, в зв’язку з її аварійним станом.

 

За результатами наради керівники структурних підрозділів отримали низку доручень, які стосуються напрацювання шляхів вирішення проблемних питань.

Фото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень