A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Слова вітань, подяки та нагороди цього дня військовослужбовцям

Дата: 06.12.2021 16:37
Кількість переглядів: 23745

Сьогодні, 6 грудня вся країна відзначає День Збройних Сил України. З нагоди цього свята у Глобинській громаді відбулися урочистості заходи.

Народна мудрість стверджує, що земля може нагодувати людину своїм хлібом, напоїти водою зі своїх джерел, але захистити себе не може. Тому це святий обов'язок тих, хто живе на цій землі. За вікову історію української народності не раз доводилося українським героям стати на її захист: це робили відважні козаки, наші діди-прадіди, визволяючи від нацистського зазіхання, а нині її священні кордони оберігають сучасні захисники, які несуть службу у Збройних Силах України.

Саме тих, хто робить усе для того, щоб небо над Україною знову стало мирним, 6 грудня з професійним святом вітали керівники громади.

«Сьогодні Україна пишається своїм військом і довіряє йому. Бо Збройні Сили - це справді Армія народу. Вона зміцнена добровольцями, підтримана коштами громадян України та широко підтримується волонтерським рухом, - вітаючи присутніх зі святом, зазначив очільник громади Станіслав Джусь, - Зичу всім Вам міцного здоров’я, миру, добра, благополуччя, родинного затишку, довгих щасливих років життя».

Водночас очільник громади виконав приємну місію – з нагоди свята за зразкову військову дисципліну, сумлінне виконання службових обов’язків, за вагомий особистий внесок у зміцнення обороноздатності держави, виховання молоді в дусі патріотизму і поваги до військової служби вручив грамоти та подяки Глобинської міської ради кращим працівникам другого відділу Кременчуцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Доброго здоров'я, міцності духу, бадьорості, мужності й терпіння побажали присутнім військовослужбовцям секретар міської ради Олександр Феденко, заступник міського голови Інна Авраменко.

«Сьогодні ми з гордістю говоримо про нашу армію, про тисячі справжніх чоловіків і жінок, які стали на захист кордонів України. А також про мільйони простих небайдужих українців-волонтерів, які всіляко допомагають, забезпечують усім необхідним свою армію. - Звернувся до присутніх начальник другого відділу Кременчуцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Ігор Коваленко. - Вітаю всіх зі святом єдності, мужності та патріотизму. Бажаю всім нам міцності духу, незламної віри та мирного неба над головою!»

За вагомий внесок у справу захисту Батьківщини, проявлені мужність, патріотизм і відвагу та з нагоди 30-річчя Збройних Сил України тим, хто пройшли горнило війни на сході нашої держави, були вручені нагрудні знаки.

Продовжилися урочистості з відзначення Дня Збройних сил України у Свято-Михайлівському сквері, біля пам’ятника Захисникам України. У хвилині мовчання присутні схилили голови перед пам’яттю і подвигом відважних воїнів, які віддали свої життя за незалежність, волю, суверенність та неподільність української держави, чиї відданість Батьківщині і щира любов до рідної землі були безмежні. На знак щирої поваги та шани від вдячних жителів міста живі квіти лягли до пам’ятного знаку.

Фото без описуФото без опису

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень