A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Працювала комісія зі здійснення контролю за додержанням правил розрахунку тарифів на житлово-комунальні послуги

Дата: 10.12.2021 16:56
Кількість переглядів: 535

8 грудня відбулася комісія зі здійснення контролю за додержанням правил розрахунку тарифів на житлово-комунальні послуги під головуванням заступника міського голови  Олександра Кочерги. На засідання були запрошені головний економіст КП “Глобинське” Глобинської міської ради Рибалко Світлана, головний економіст КНП «Глобинська міська лікарня» Глобинської міської ради Галина Пшінник.

У ході роботи комісія розглянула заяву від ТОВ “Наше Тепло” щодо встановлення тарифу на теплову енергію, що виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії.

Олександр Кочерга інформував присутніх, що з метою забезпечення теплопостачання  приміщень КНП “Глобинська міська лікарня” під час опалювального сезону 2021/2022 років про необхідно комісійно напрацювати відповідний висновок щодо повноти і відповідності наданих документів розрахунку економічного обґрунтування тарифу на теплову енергію.

У результаті розгляду даного питання комісія запропонувала у зв’язку з необхідністю перегляду тарифу на теплопостачання ТОВ “Наше Тепло” для здійснення опалення приміщень КНП “Глобинська міська лікарня” під час опалювального сезону 2021/2022 років винести на черговий виконком Глобинської міської ради питання “Встановлення тарифу ТОВ «НАШЕ ТЕПЛО» на теплову енергію для споживачів другої групи, що виробляється котельнею за адресою: Полтавська область, м. Глобине, туп. Лікарняний, б.1”.

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень