A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Від ідеї до дії! Від дії до перемоги!

Дата: 13.12.2021 15:38
Кількість переглядів: 450

Все почалося з бажання, бажання змінювати на краще та поліпшувати.

Ще 26 липня 2021 року CANaction School разом з WesternNIS Enterprise Fund та Агропромхолдингом «Астарта-Київ» був оголошений четвертий конкурс малих грантів DREAMaction, в тому числі в Полтавській області, за умовами якого позмагатися за грант можуть комунальні підприємства, установи та громадські організації.

Дізнавшись про конкурс DREAMaction4.0, метою якого є підтримка громад в процесі їх трансформації та розвитку шляхом надання мікрогрантів (у розмірі 100 тис.грн. на реалізацію своєї ініціативи) та освітнього компоненту, організувалась команда фахівців-активістів на чолі з координатором Світланою Грицай, директоркою КУ «Центр соціальних послуг Глобинської міської ради». Команда спільними зусиллями напрацювала проєктну заявку та подала її на участь у конкурсі.

Проєкт «Доступна та безпечна громада» разом із п’ятнадцятьма іншими проєктами був відібраний у півфінал. І зараз, після майже двох місяців результативного навчання та інформативних консультацій з експертами, проєкт Глобинської громади - в числі переможців!

Мета проєкту «Доступна та безпечна громада» - трансформація громади в доступну та безпечну, створення безбар’єрного середовища для осіб з інвалідністю по зору, забезпечення безпеки та попередження нещасних випадків на дорозі. У ході роботи над проєктом, враховуючи поради експертів, визначено місце для його реалізації - пішохідний перехід на перехресті вулиць Центральна та Травнева поблизу Центру надання соціальних послуг громади, який є комплексним соціальним закладом, де надаються соціальні послуги найбільш вразливим верствам населення. Варто зазначити, що поблизу локації реалізації проєкту розташовані не менш важливі та часто відвідувані заклади міста: Центр надання адміністративних послуг, Глобинська районна філія Полтавського ОЦЗ, КНП "Глобинська міська лікарня" Глобинської міської ради, Глобинський ліцей №1 ім. В.Є.Курченка, дитяча школа мистецтв, Глобинська державна податкова інспекція ГУ ДПС в Полтавській області.

Зазначений проєкт – це позитивний приклад спільної взаємодії міської влади та бізнесових структур – соціальних партнерів. Дякуємо за довіру та підтримку ТОВ ІПК «Полтавазернопродукт», яке стало співпартнером проєкту разом із міською владою. Попереду у всієї команди відповідальний етап – тернистий шлях реалізації! Тож діємо та досягаємо!

Бо разом ми сила, що може змінити життя громади на краще!

 

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень