Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

У День Святого Миколая відкрили головну ялинку громади

Дата: 20.12.2021 11:50
Кількість переглядів: 730

19 грудня на центральній площі міста  Глобине засяяла яскравими вогнями Новорічна  ялинка. А напередодні свята Миколая глобинці запальними піснями, танцями та іграми засвітили новорічну красуню-ялинку у заводській частині міста.  Заходи організували та провели творчі колективи закладів громади, підпорядковані відділу культури, спорту, сім’ї та молоді виконавчого комітету Глобинської міської ради. Учасників та гостей святкових дійств вітали  очільник громади Станіслав Джусь, заступник міського голови Олександр Кочерга.

Основне святкове дійство у День Святого Миколая планувалось на центральній площі міста, та у звязку з погодніми умовами організатори вирішили провести захід у міському будинку культури. І вже саме там розгорнулося масштабне театралізоване дійство і святковий концерт за участі талановитих юних вихованців Глобинської школи мистецтв, неперевершених сольних виконавців Іванни Гаджеги і Вікторії Горчаковської, вокального колективу «Криниченька», а також зразкового танцювального колективу "Сузір'я". Учасниці дитячого театрального колективу «Мрійники» Глобинського МБК Анастасія Антонець і Олександра Заврадашвілі у ролі Зими та Завірюхи забавляли малечу, яка завітала на свято, веселими «танцями-зігріванцями» і хороводами.

Звісно ж головним героєм дійства став Святий Миколай. Він цього дня мав змогу переконатися, що у Глобинській громаді - талановиті, артистичні, харизматичні дітлахи. Бо малеча вишикувалась у  цілу шеренгу, аби розповісти Миколаю новорічного віршика і, звісно ж, отримати за це солодощі. Потому малята розважалися із аніматорами, тож місця для смутку на цьому святі не було. Кожна дитина отримала солодкі подарунки, придбання яких профінансовано із бюджету громади.

По завершенню святкового концерту гості перейшли на центральну площу міста, де під гучні оплески яскравими барвами засяяла головна ялинка громади.

Упродовж всього свята у фойє міського будинку культури  було оформлено тематичну фотозону та виставку «Світ дитячої творчості», організована Глобинським центром дитячої та юнацької творчості Глобинської міської ради. На виставці представлені вироби вихованців Глобинського ЦДЮТ, а саме творчої студії «Декоратор», керівник Світлана Святелик, гуртка «Арт-Декор», керівник Вікторія Ількевич, гуртка «Колорит», керівник Д’яченко Світлана та інших гуртків, а також роботи учнів закладів загальної середньої освіти Глобинської міської ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень