A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Повідомлення про оприлюднення проєкту державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку проєкту «Програма соціально-економічного розвитку Глобинської міської територіальної громади на 2022 рік»

Дата: 24.12.2021 08:36
Кількість переглядів: 525

1. Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту:

Проєкт Програми соціально-економічного розвитку Глобинської міської територіальної громади на 2022 рік  розроблений з метою формування певних позитивних тенденцій в економіці, забезпечення стабільно-високого рівня життя населення громади, структурної модернізації економіки, відчутного покращення умов ведення бізнесу, імпульсу для розвитку вітчизняної промисловості, створення сприятливих умов для сильних та конкурентоспроможних галузей економіки, екологізаціії економіки, а також, сприяння інтеграції економічної, соціальної та екологічної політик, прогресивної трансформації економіки на засадах екологоорієнтованого інноваційно-технологічного розвитку. Програма сформована з урахуванням постанови Кабінету Міністрів України від 31.05.2021 № 586 „Про схвалення Прогнозу економічного і соціального розвитку України на 2022-2024 роки”.

2) орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування

Виконавчий комітет Глобинської міської ради (вулиця Центральна, 285, м. Глобине, Кременчуцький район, Полтавська область, 39000)

3) передбачувану процедуру громадського обговорення, у тому числі:

а) дату початку та строки здійснення процедури

Строк громадського обговорення - 30 днів з дня оприлюднення повідомлення. Громадське обговорення починається з 24-го грудня  2021 року і триває до 24-го січня 2022 року.

б) способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо)

Відповідно до статті 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати замовнику в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауваження і пропозиції до проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку. Пропозиції, подані після встановленого строку, не розглядаються.

в) дату, час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення)

Громадські слухання через встановлення карантинних та запроваджених протиепідеміологічних заходів у зв’язку з поширенням гострої респіраторної хвороби  (COVID-19)  не проводяться (відповідно Постанови КМУ від 14.07.2020 р. №641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2).

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проєктом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі, пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування

Виконавчий комітет Глобинської міської ради. Ознайомитись з проєктом Програми соціально-економічного розвитку Глобинської міської територіальної громади на 2022 рік можна у виконавчому комітеті Глобинської міської ради за адресою: вул. Центральна, 285, м. Глобине, Полтавська область, понеділок-четвер з 8.00 до 17.15, п’ятниця –з 8.00 до 16.00. Тел.: (5365)-25-540. Матеріали Програми також розміщені на вебсайті https://globynska-gromada.gov.ua/

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштову та електронну адреси та строки подання зауважень і пропозицій

Виконавчий комітет Глобинської міської ради. Адреса для подання зауважень та пропозицій у письмовій формі: виконавчий комітет Глобинської міської ради, Центральна, 285, м. Глобине, Полтавська область, 39000. Електронна адреса: globino.mr@globyne-rada.gov.ua.

 

Зауваження і пропозиції приймаються у термін з 24.12.2021 по 24.01.2022.

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування;

Виконавчий комітет Глобинської міської ради, Центральна, 285, м. Глобине, Полтавська область, 39000.

4) необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проєкту документа державного планування.

Проведення транскордонних консультацій не потребує.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень