Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулося позачергове засідання виконавчого комітету

Дата: 10.01.2022 17:00
Кількість переглядів: 781

10 січня 2022 року відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Глобинської міської ради, на порядку денному якого було одне питання - про тимчасове призупинення освітнього процесу в закладах дошкільної  освіти Глобинської міської ради. У засіданні взяла участь голова постійної комісії міської ради з питань освіти, культури, спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення Світлана Лобода.

Як повідомила головний спеціаліст відділу освіти Наталія Пасько, тендерні процедури закупівлі продуктів харчування (яйця, риба, олія, масло вершкове) на потребу дошкільних закладів у 2022 році, розпочаті ще у грудні місяці минулого року за очікуваною вартістю та враховуючи показник росту споживчих цін, не відбулись у зв’язку з відсутністю учасників. Відділом освіти, проведено загальні консультації з постачальниками продуктів харчування і відповідно до наданої постачальниками інформації та враховуючи дані Держстату щодо середніх споживчих цін на даний вид товару виявилось, що ріст ціни на продукти харчування значно перевищує розмір встановлений відповідно до Бюджетної декларації на 2022-2024 роки. Тому враховуючи викладені обставини, відділом освіти повторно оголошено тендери на закупівлі вказаних товарів з урахуванням реального зростання споживчих цін. Орієнтовно завершення тендерних процедур закупівель продуктів харчування очікується до кінця січня 2022 року.

У результаті обговорення прийнято рішення тимчасово, в період з 10.01.2022 по 21.01.2022, призупинити освітній процес в закладах дошкільної освіти Глобинської міської ради,  в яких організація харчування здійснюється через закупівлю продуктів харчування,  а саме: Манжеліївський ЗДО, Великокринківський ЗДО, Пустовійтівський ЗДО, Веселодолинський ЗДО, Землянківський ЗДО, Заможненський ЗДО, Куп’єватівський ЗДО, Троїцький ЗДО, Петрівська гімназія – філія Великокринківського ліцею (дошкільний підрозділ), Пузиківська гімназія (дошкільний підрозділ), Обознівська гімназія (дошкільний підрозділ), Радалівська гімназія – філія Великокринківського ліцею (дошкільний підрозділ).

Фото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень