A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Офіційна робота в Ізраїлі

Дата: 12.01.2022 11:21
Кількість переглядів: 563

На сьогодні державна служба зайнятості є активним посередником на ринку праці між роботодавцями і шукачами роботи, вона постійно модернізується та розвивається, дбає про постійне вдосконалення соціального захисту українських громадян від безробіття на безоплатній основі надаючи послуги із пошуку підходящої роботи та підбору персоналу, а відтепер і надає можливість тимчасового працевлаштування кваліфікованих працівників на ринку праці Держави Ізраїль згідно Угоди укладеної між Кабінетом Міністрів України та Урядом Держави Ізраїль від 07 червня 2016 року.

Згідно даної Угоди працевлаштування можливе на 4 будівельні вакансії, це: штукатурник, лицювальник – плиточник, опалубник та арматурник. Що б працевлаштуватися потрібно лише звернутися до Глобинської районної філії Полтавського обласного центру зайнятості для включення до реєстру кандидатів, пройти професійні тести, відбір, медичний огляд, та отримати візу.       

Деталі щодо офіційного працевлаштування в державі Ізраїль Ви можете дізнатись в Глобинській районній філії Полтавського ОЦЗ м. Глобине, вул. Центральна, 228а, або за телефоном (05365) 24-6-02, 28-4-35.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень