A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

У глобинській «Етносвітлиці» відбувся перший майстер-клас

Дата: 14.01.2022 15:39
Кількість переглядів: 410

У рамках проєкту «Етносвітлиця «Берегиня»» Глобинський центр дитячої та юнацької творчості провів першу зустріч, перший майстер-клас талановитої лялькарки Світлани Д'яченко. На заході були присутні і діти і дорослі. Різні покоління зібрались в теплому, родинному, вкраїнському колі.

Учасників заходу привітала заступник Глобинського міського голови Інна Авраменко. Вона зазначила, що сьогодні, як ніколи потрібно дбати про збереження, відродження, розвиток і популяризацію всього українського: звичаїв, культури, духовності, народних ремесел. Тому подібні заходи  є надважливими, оскільки дозволяють нам включитися в процес спільного творення своєї ідентичності, берегти і популяризувати яскраві та самобутні елементи української культурної спадщини. Інна Аврменко висловила надію, що проєкт буде успішно розвиватися і "Етносвітлиця" стане центром народної творчості Глобинської громади.

Усі учасники заходу та педагогічний колектив Глобинського ЦДЮТ щиросердно дякували майстрині, керівнику гуртка "Колорит" Світлані Д'яченко за цікавий, пізнавальний майстер-клас. Адже всі учасники пізнали ще одну мудрість минулих часів...

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень