Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

СЛУХАЧІ «УНІВЕРСИТЕТ ТРЕТЬОГО ВІКУ» ОВОЛОДІВАЮТЬ НОВИМИ ЗНАННЯМИ У НАПРЯМКУ НАДАННЯ ПЕРШОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

Дата: 19.01.2022 15:44
Кількість переглядів: 316

18 січня 2022 року  до «Університету ІІІ віку» на факультет  «Охорона здоров'я літньої людини»  завітав лікар-анестезіолог КНП «Глобинська міська лікарня» Володимир ЧАЙКА.   

Перша медична  допомога людині, яка потрапила у критичну ситуацію – це проведення найпростіших заходів для порятунку життя людини, зменшення страждань потерпілого і попередження розвитку можливих ускладнень. Професійно таку допомогу надають, звичайно ж, медики, але не завжди швидка допомога може прибути вчасно на місце події. Тому вміння кожного з нас надати першу необхідну допомогу постраждалим до приїзду спеціалістів може відіграти вирішальну роль у порятунку життя людини. Саме тому Володимир Олександрович ознайомив слухачів із основними принципами надання першої допомоги, алгоритмом дій такої допомоги, так як за статистикою, допомога, надана протягом перших 4 хвилин, збільшує шанси на порятунок людини  на 30%.

Лекція була змістовною, із застосуванням практичних вправ, адже можливо саме хтось із нас може врятувати чиєсь життя у критичній ситуації.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень