Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Цивільний захист: що потрібно знати аби почуватись у безпеці

Дата: 10.02.2022 17:00
Кількість переглядів: 577

Фото без описуЗважаючи на те, що сучасний світ залишається уразливим до надзвичайних ситуацій різного характеру, які виникають природним шляхом та створюються штучно, знання у сфері цивільного захисту та вміння діяти виважено у разі виникнення надзвичайних ситуаціях набувають великого значення, і можуть врятувати людські життя.

Тож з метою підвищення рівня обізнаності населення у сфері цивільного захисту, забезпечення безпеки та захисту населення громади і її територій, матеріальних і культурних цінностей, навколишнього середовища від негативних наслідків надзвичайних ситуацій, аварій та катастроф на веб-сайті Глобинської міської територіальної громади створено спеціальний розділ «Цивільний захист».

Цей розділ містить два підрозділи:

  • «Захисні споруди» із інтерактивною картою розміщення захисних споруд, що знаходяться на території Глобинської територіальної громади;
  • «Пам’ятки для населення», у якому зібрані основні інструкції щодо дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій різного характеру та правила безпеки.

Розділ постійно буде поповнюватись актуальними матеріалами.

Пам’ятаймо, що коли людина потрапляє в складні і непередбачувані умови, її життя залежить від того, як людина сприймає кризову ситуацію і чи підготовлена вона до зустрічі з нею. Щоб зберегти здоров’я та життя, треба вивчати небезпеки, умови і причини їх виникнення, а також знати, як можна від них захиститися.

Тож, сподіваємось, що зібрана інформація стане корисною для вас, і допоможе небезпеку перетворити на безпеку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень