Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Учні закладів освіти громади продовжать навчатися дистанційно

Дата: 11.02.2022 16:05
Кількість переглядів: 515

11 лютого під головуванням заступника міського голови Олександра Кочерги відбулося засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Глобинської міської ради, на розгляд якого внесено питання про продовження дистанційної форми навчання закладів освіти Глобинської міської територіальної громади у зв’язку з погіршенням епідеміологічної ситуації, пов’язаної з поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та інших хвороб, що викликаються вірусами, які передаються повітряно-крапельним шляхом.

Начальник відділу освіти Світлана Надтока проінформувала членів комісії про результати моніторингу стану здоров’я учнів та педагогічних працівників закладів освіти громади, який проводився відділом освіти виконавчого комітету Глобинської міської ради упродовж всього періоду навчання за дистанційною формою. Зменшення захворюваності не відмічала, зокрема зазначила зростання рівня захворюваності серед педагогів.

Тож, враховуючи інформацію Світлани Надтоки місцева комісія вирішила рекомендувати відділу освіти та керівникам закладів освіти громади, відділу культури, спорту, сім’ї та молоді виконавчого комітету Глобинської міської ради та керівникам закладів Глобинської школи мистецтв, Великокринківської музичної школи та КЗ «Спорт Глобинської громади» продовжити освітній процес для всіх учнів і вихованців із використанням технологій дистанційного навчання, щонайменше протягом ще двох тижнів.

Як і раніше, відвідування закладів дошкільної освіти здобувачами освіти дозволено з дотриманням всіх протиепідемічних заходів. Але водночас, рішенням комісії дозволено відділу освіти виконавчого комітету Глобинської міської ради визначати форму організації освітнього процесу в закладах дошкільної освіти сільської місцевості, враховуючи можливості його забезпечення.

Підсумовуючи, Олександр Кочерга наголосив на необхідності продовження постійного моніторингу стану захворюваності серед вихованців, учнів закладів освіти громади та педагогів, і як тільки буде відмічено покращення епідеміологічної ситуації, комісія перегляне своє рішення.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень