Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулося пленарне засідання 24 позачергової сесії міської ради

Дата: 16.02.2022 11:00
Кількість переглядів: 372

15 лютого під головуванням секретаря міської ради Олександра Феденка відбулося пленарне засідання 24 позачергової сесії Глобинської міської ради, у якому взяли участь 19 депутатів.

У ході засідання з метою здійснення заходів територіальної оборони щодо підготовки до участі в русі національного спротиву та забезпечення надійного цивільного захисту жителів Глобинської громади радою внесено зміни до Програми розвитку системи цивільного захисту Глобинської міської територіальної громади на 2021- 2025 роки, доповнивши її пунктом «Територіальна оборона Глобинської міської територіальної громади». На цей напрямок у Програмі передбачено 300 тис. грн.

Окрім цього, у ході засідання внесено зміни до бюджету громади, що стосувались фінансування заходів Програми розвитку системи цивільного захисту Глобинської міської територіальної громади на 2021- 2025 роки. У питанні «Різне» начальник відділу організаційно-кадрової роботи Олена Кошеленко проінформувала депутатів щодо особливостей декларування за 2021 рік. Заступник міського голови Інна Авраменко прокоментувала ситуацію з енергопостачанням, що наразі склалася в окремих закладах освіти громади.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень