A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Соціальний супровід сімей, які опинились у складних життєвих обставинах

Дата: 16.02.2022 13:15
Кількість переглядів: 1214

Фото без описуПрацівниками відділення соціальної роботи Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради» протягом січня-лютого активно здійснювались планові відвідування дев’яти сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах та є отримувачами соціальних послуг. Відповідну роботу проведено на території сіл Шепелівка, Жуки, Новоселівка, Обознівка, Яроші, Петрівка.

 

Під час візиту здійснювався контроль над виконанням рекомендацій фахівця щодо виконання плану соціального супроводу сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах. Також працівники відділення звертали увагу на забезпечення потреб дітей: наявність місця для сну, відпочинку та гри, одягу, постільної білизни, засобів особистої гігієни, продуктів харчування. Також в ході візиту завідувач відділення соціальної роботи Оксана Недосіка звернула особливу увагу на дотримання санітарно-гігієнічних норм та техніки безпеки в побуті, а також забезпечення умов для дітей під час дистанційного навчання.

 

У ході роботи з батьками були проведені соціально-педагогічні бесіди з метою підвищення виховного потенціалу, надано рекомендації щодо раціонального використання коштів, забезпечення належних умов проживання та організації безпечного дозвілля дітей взимку. Одночасно проводилася профілактична робота щодо попередження випадків насильства у сім’ї. Батьки отримали відповідні інформаційно-просвітницькі матеріали (буклети, пам’ятки) щодо видів, форм, проявів домашнього насильства та шляхів його запобігання.

Наразі дана робота продовжується з отримувачами соціальних послуг  в інших населених пунктах Глобинської територіальної громади.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень