Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Визначаємо потреби громади у соціальних послугах

Дата: 21.02.2022 14:33
Кількість переглядів: 556

Фото без описуНа виконання ст. 11 п.4 Закону України «Про соціальні послуги» та наказу Міністерства соціальної політики України від 20.01.2014 №28 «Про затвердження Порядку визначення потреб населення адміністративно-територіальної одиниці у соціальних послуг»  відділ соціального захисту та охорони здоров’я виконавчого комітету Глобинської міської ради проводить роботу щодо визначення потреб жителів Глобинської територіальної громади у соціальних послугах.

Відповідно до законодавства визначення потреб населення територіальної громади у соціальних послугах – це збір, узагальнення та аналіз інформації про наявність вразливих груп населення, осіб/сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах і не можуть самостійно їх подолати, про їхні потреби у соціальних послугах, на основі результатів яких приймаються управлінські рішення щодо організації надання таких послуг.

Важливо зазначити, що основною метою проведення оцінки потреб громади є якісна організація і надання соціальних послуг, основними цілями і завданнями яких є: профілактика складних життєвих обставин; подолання складних життєвих обставин та мінімізація негативних наслідків складних життєвих обставин.

В ході проведеної роботи з визначення потреб жителів громади у соціальних послугах спільно з установами, що надають такі послуги, виявлено, що мешканці громади потребують наступних послуг: догляд вдома, денний догляд, соціальна адаптація, консультування, представництво інтересів, соціальна профілактика, натуральна допомога, соціальний супровід осіб/сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, догляд стаціонарний, влаштування до сімейних форм виховання, соціальний супровід при працевлаштуванні та на робочому місці.

Жителі громади можуть долучитися до визначення потреб в отриманні інших соціальних послуг та надати свої пропозиції до 1 березня 2022 року до відділу соціального захисту та охорони здоров’я виконавчого комітету Глобинської міської ради за адресою: м. Глобине, вул. Центральна, 230/2 або  на електронну пошту cz.mr@ukr.net.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень