Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 09.03.2022 10:09
Кількість переглядів: 218

Фото без опису1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, його категорія:  

Виконавчий комітет Глобинської міської ради

вул. Центральна, 285, м. Глобине, Полтавська обл., 39000

Код ЄДРПОУ:  04382056

Категорія: орган місцевого самоврядування.

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням  коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): ДК 021:2015, код – 09130000 - 9  Нафта і дистиляти (Бензин А-92).

Вид предмету закупівлі: Товари

Вид та ідентифікатор закупівлі: Переговорна процедура (скорочена) UA-2022-03-03-000727-c
3. Обгрунтування  технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:  технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно  до потреб замовника та з урахуванням вимог нормативних документів.

Якість відповідає умовам: якість товару, який передається у власність (поставляється) Покупцю, повинна відповідати вимогам Державних стандартів (ДСТУ) або Технічних умов (ТУ), які діють на території України, що підтверджується паспортом якості виробника та/або сертифікатом відповідності (для товару, який підлягає сертифікації).

 

4. Обгрунтування розміру бюджетного призначення: 321800,00 грн. з урахуванням ПДВ. згідно з кошторисом.

Розрахунок потреби на бензин А-92 у 2022 році підтверджений розрахунками відділу бухгалтерського обліку та звітності з економічним обгрунтуванням на використання пального, виходячи з основних виробничих показників:

- фактичних видатків на бензин А-92 у 2021 році на транспортні засоби;

- забезпечення суворої економії  енергоносіїв у плановому періоді;

- забезпечення в планових обсягах кошторису можливості здійснення відповідних видатків на бензин А-92 з бюджету протягом бюджетного періоду.

5. Очікувана вартість та обгрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 321800,00 грн.

Очікувана вартість предмета закупівлі  визначена виходячи з діючого тарифу та орієнтовного обсягу  бензину А-92 визначеного  за фактичними показниками у минулих роках та необхідного  обсягу бензину А-92.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень