Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулося позачергове засідання виконавчого комітету

Дата: 11.05.2022 14:11
Кількість переглядів: 689

10 травня відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Глобинської міської ради, на порядок денний якого було внесено шість питань. Додатково, за пропозицією начальника відділу по управлінню природними ресурсами та регулюванню земельних відносин, порядок денний доповнено питанням про надання дозволу на видалення дерев.

 

У ході засідання члени виконкому погодили внесення змін до детального плану території «Детальний план території для розміщення об’єкту будівництва «Нове будівництво котельні для виробництва еспандованого корму на об’єкті цеху по виробництву комбікормів за адресою: Полтавська обл., м. Глобине, вул. Полтавський Шлях (колишня вул. Кірова), 155А», що розташована за межами населеного пункту», внесли зміни і доповнення до бюджету Глобинської громади на 2022 рік, прийняли рішення щодо взяття на соціальний квартирний облік та на квартирний облік дитини-сироти 2006 року народження.

 

Окрім цього з метою забезпечення населення питною водою та ліквідації аварійності на водопровідних мережах виконкомом погоджено виділення коштів з резервного фонду бюджету Глобинської МТГ та внесено відповідні зміни до Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства Глобинської міської ради на 2021-2024 роки.

 

Члени виконавчого комітету опрацювали усі питання порядку денного, по кожному з них прийняли відповідні рішення.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень