Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулися громадські слухання

Дата: 04.10.2022 10:16
Кількість переглядів: 367

03 жовтня в залі засідань міської ради відбувся інформаційний захід у рамках проведення громадських слухань щодо розгляду матеріалів проєкту «Внесення змін до детального плану  територій «Детальний план території  для розміщення об’єкту будівництва «Нове будівництво котельні для виробництва еспандованого корму на об’єкті цеху по виробництву комбікормів за адресою: Полтавська обл., м.Глобине, вул. Полтавський Шлях (вул.Кірова), 155А (кадастровий номер: 5320610100:00:021:0156), а саме: вирішення екологічних та інженерних питань шляхом коригування функціонального наповнення елементів забудови».

Головний архітектор проекту Бородич Лариса ознайомила учасників заходу зі змінами до детального плану територій,  внесення яких обумовлене необхідністю нового будівництва будівель та споруд на території цеху по виробництву комбікормів ТОВ «НВП «Глобинський свинокомплекс» по  вул. Полтавський Шлях, 155а в м. Глобине.

У даний час на земельній ділянці знаходиться комплекс будівель та споруд, об’єкти інженерної інфраструктури, транспортні шляхи комплексу товарного репродуктора на 4300 свиноматок та цех по виробництву комбікормів

У межах території цеху з виробництва комбікормів передбачається нове будівництво будівель та споруд, реконструкція існуючих та спорудження нових проїздів, розворотних майданчиків, пожежних резервуарів та інше, а також благоустрій території.

На території ж товарного репродуктора проектом не передбачається зміна або уточнення функціонального призначення та параметрів забудови існуючого об’єкту.

Детальним планом передбачено, що на території проектування залишаться існуючі та будуть діяти нові планувальні обмеження.

Оскільки упродовж часу із дня публікації оголошення про початок громадських слухань та під час інформаційного заходу не надходило ні зауважень, ні пропозицій, учасники заходу визнали громадські слухання такими, що відбулися без зауважень.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень