Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулося засідання постійної комісії міської ради

Дата: 06.10.2022 16:23
Кількість переглядів: 330

05 жовтня відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань управління комунальним майном, житлово-комунального господарства та будівництва. У роботі комісії взяли участь міський голова Станіслав ДЖУСЬ та заступник міського голови Олександр КОЧЕРГА.

Депутати розглянули електронну петицію «Освітлення вулиць Глобинської ТГ», що надійшла до міської ради.

За повідомленням Олександра КОЧЕРГИ, враховуючи важливість даного питання, ще до находження петиції було розпочато підготовку до можливості ввімкнення вуличного освітлення у громаді. Зважаючи на  воєнний стан, відповідне звернення направлено до районної військової адміністрації.

Начальник КП «Глобинське» Олег КЛІМОВ проінформував присутніх про  стан готовності системи вуличного освітлення в громаді. За інформацією начальника комунального підприємства, впродовж минулого тижня працівники КП «Глобинське» тестували вуличне освітлення по м. Глобине на предмет підготовки до запуску системи, тому жителі міста бачили як вдень працювали ліхтарі. Надалі проводиться робота щодо тестування освітлення по всій громаді.

Враховуючи обмеження, встановлені постановою Кабінету Міністрів України від 08.07.2020 №573 «Питання запровадження та здійснення деяких заходів правового режиму воєнного стану», комісія прийняла відповідні рекомендації для  розгляду питання на сесії міської ради.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень