Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Інформація про розгляд електронної петиції «Освітлення вулиць Глобинської ТГ»

Дата: 17.10.2022 19:14
Кількість переглядів: 360

Шановний Ігоре Валерійовичу!

Повідомляємо Вам, що відповідно до Положення про електронні петиції ініційовану Вами 22.09.2022 р. електронну петицію «Освітлення вулиць Глобинської ТГ» розглянуто.


Інформуємо, що прийнято рішення виконавчого комітету від 07.10.2022р. № 284 «Про відновлення роботи вуличного освітлення у м. Глобине» (за погодження Кременчуцької РВА №2960 від 03.10.2022), що стосується вуличної мережі з інтенсивним рухом (копія рішення додається). Дане рішення викликане тим, що з настанням осінньо-зимового періоду і збільшенням темної пори доби у вечірній час, є необхідність забезпечення безпечного і комфортного руху транспорту і пішоходів, а також покращення умов контролю за дотриманням громадського порядку адміністративного центру громади.


Працівниками КП «Глобинське» було проведено тестування вуличного освітлення по м. Глобине на предмет підготовки до запуску системи.
Згідно рішення виконавчого комітету встановлено графік роботи зовнішнього освітлення від часу настання темної пори доби до настання комендантської години у вечірній час для магістральних вулиць (для 22 об’єктів), але - на виконання звернення начальника Полтавської ОВА Дмитра ЛУНІНА та у зв’язку з пошкодженням об’єктів критичної інфраструктури, що забезпечує електропостачання області, з метою жорсткої економії енергоресурсів, розпорядженням міського голови від 10.10.2022 №270 «Про призупинення виконання рішення виконавчого комітету Глобинської міської ради від 07.10.2022р. № 284 «Про відновлення роботи вуличного освітлення у м. Глобине» відтерміновано на невизначений термін (до стабілізації стану енергетичної системи України) виконання вищевказаного рішення(копія додається).

На позачерговій 33 сесії 8 скликання Глобинської міської ради 17.10.2022 р. розглянуто електронну петицію та прийнято рішення № 1310 «Про розгляд електронної петиції «Освітлення Глобинської ТГ» яка набрала необхідну для розгляду кількість голосів»(додається).


У ході розгляду питання на пленарному засіданні сесії , враховуючи пошкодження об'єктів критичної інфраструктури України внаслідок ворожої агресії та необхідність знизити використання електроенергії, депутати прийняли рішення відтермінувати ввімкнення вуличного освітлення на невизначений термін до відновлення стабільної роботи енергосистеми в Україні.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень