Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

27 жовтня відбулося засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 27.10.2022 16:00
Кількість переглядів: 204

З питань соціального захисту доповідала Людмила НОРЕНКО. Вона прозвітувала про організацію роботи з внутрішньо переміщеними особами, адже Глобинська громада з перших днів воєнного стану стала прихистком для близько 4 тисяч таких осіб, з  яких 1973 особи зареєстровані та мешкають у громаді дотепер.

Члени виконкому заслухали звіт про роботу комісії з розгляду питань щодо надання одноразової  адресної грошової допомоги громадянам Глобинської територіальної  громади за звітній період 2022 року, прийняли рішення про виділення одноразової грошової допомоги за заявами 31 мешканця громади; внесли зміни до Програми  соціального захисту населення Глобинської міської ради на 2021-2025 роки; прийняли рішення про надання технічних засобів реабілітації внутрішньо переміщеним особам.

Начальник відділу освіти Світлана НАДТОКА прозвітувала про підготовку освітніх  закладів міської ради до початку опалювального сезону 2022-2023 н.р.

Члени виконкому прийняли рішення про внесення змін до Положення про пункт прокату технічних та інших засобів реабілітації при відділенні натуральної та грошової допомоги КУ «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради» та до Положення про службу «Соціальне таксі» при відділенні надання соціальних послуг в умовах денного перебування КУ  «Центр надання соціальних послуг  Глобинської міської ради». За інформацією керівника установи Світлани ГРИЦАЙ, рішення внести зміни до цих документів прийнято з метою поліпшення та підвищення якості надання соціальних послуг, забезпечення доступу до об’єктів соціальної інфраструктури та поліпшення соціального захисту осіб та  дітей з інвалідністю з порушенням опорно-рухового апарату, органів зору, інших осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах.

У ході засідання виконкому затверджено графіки роботи КЗ «Публічна бібліотека Глобинської міської ради», внесено зміни і доповнення до бюджету Глобинської міської територіальної громади на 2022 рік, затверджено акти обстеження земельних  ділянок на предмет демонтованого нерухомого майна та акти обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень