Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулося засідання постійної комісії міської ради

Дата: 02.11.2022 15:04
Кількість переглядів: 231

02 листопада відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань управління комунальним майном, житлово-комунального господарства та будівництва. У роботі комісії взяли участь заступник міського голови Олександр КОЧЕРГА, начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Сергій ПОНОМАРЬОВ.

На порядку денному – розгляд електронної петиції «Відновлення руху громадського транспорту в Глобинській ТГ в повному обсязі».

Олександр КОЧЕРГА ознайомив присутніх із текстом петиції та строками її розгляду.

За повідомленням начальника КП «Глобинське» Олега КЛІМОВА, комунальне підприємство готове до відновлення перевезень пасажирів. Однак маршрути, за якими КП «Глобинське» здійснює перевезення пасажирів, є збитковими. Відповідно до аналітичної інформації комунального підприємства пасажиропотік, наприклад, за маршрутом №4  у найбільш насичені дні тижня складає в середньому 74 особи у день, хоча для досягнення беззбитковості необхідно не менше 95 осіб.

Начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Сергій ПОНОМАРЬОВ повідомив про скарги громадян щодо функціонування автобусного маршруту №2. Так, глобинці, що мешкають в районі вулиці Аграрної і скористалися ранковим рейсом за цим маршрутом, не мають змоги повернутися у зворотному напрямку, бо відсутній відповідний рейс.

Враховуючи надану інформацію комісія вирішила:

  • внести на розгляд виконавчого комітету Глобинської міської ради питання щодо відновлення автобусних перевезень у повному обсязі за маршрутом №4, а також про зміни до графіка руху за маршрутом №2;
  • рекомендувати КП «Глобинське» розрахувати та подати до виконавчого комітету  потребу у дотаційних коштах для забезпечення  функціонування вказаних маршрутів.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень