A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Нарада зі старостами

Дата: 04.11.2022 14:02
Кількість переглядів: 324

04 листопада міський голова Станіслав ДЖУСЬ зібрав старост для обговорення та вирішення актуальних питань. Учасникам наради доведено план заходів економного використання електроенергії населенням, підприємствами, установами та організаціями в період воєнного стану.

Олександр МОРОЗ надав роз’яснення щодо порядку залучення  працездатних осіб до суспільно-корисних робіт в умовах воєнного стану та поінформував про готовність до плідної співпраці при вирішенні питання організації суспільно-корисних робіт у громаді.

Начальник другого відділу Кременчуцького територіального центру комплектування та соціальної підтримки Ігор КОВАЛЕНКО звернувся до старост  з питань організації ведення обліку військовозобов’язаних, їх оповіщення, організації приписки юнаків 2006 року народження. Ігор КОВАЛЕНКО повідомив, що головне завдання під час воєнного стану, над вирішенням якого мають працювати другий відділ Кременчуцького територіального центру комплектування та соціальної підтримки спільно зі старостами громади – це якісна мобілізація військовозобов’язаних.

Інна АВРАМЕНКО, заступник міського голови, наголосила на необхідності проведення роз’яснювальної роботи із внутрішньо переміщеними особами, які мешкають у старостинських округах, щодо необхідності повідомлення про зміну місця проживання і отримання довідки ВПО із зазначенням актуальної адреси теперішнього проживання. Особам, яких працівники територіальних органів Національної соціальної служби не виявлять на місці фактичного проживання, можуть припинити виплачувати допомогу.  

У ході наради обговорили питання оптимальної організації роботи посадових осіб у старостинських округах.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень