Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

"16 днів проти насильства"

Дата: 25.11.2022 15:57
Кількість переглядів: 179

Фото без описуЩороку з 25 листопада до 10 грудня відбувається Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Основне завдання цієї кампанії привернути увагу спільноти до двох актуальних проблем: запобігання і протидія домашньому насильству та торгівлі людьми, а також активізація діяльності державних установ, громадських організацій заради захисту прав людини.

25 листопада у приміщенні КЗ «Публічна бібліотека Глобинської міської ради» практичним психологом та провідним фахівцем із соціальної роботи відділення соціальної роботи Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради» спільно з працівниками Кременчуцького районного сектору №1 філії державної установи «Центр пробації» в Полтавській області проведена тематична лекція для клієнтів пробації на тему: «Боротьба з насильством  стосовно жінок».

Метою лекції було привернення уваги до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми та захисту прав жінок. Клієнти пробації ознайомились з поняттям домашнього насильства, з’ясували його види та шляхи попередження, отримали інформацію щодо відповідальності за його вчинення. По закінченню заходу учасники отримали тематичні інформаційні матеріали.

Насильство щодо жінок явище складне, багатогранне. Воно проявляється і в абсолютно очевидних фактах, і завуальовано під явища, які стали вже звичними для нашого життя. Але ніяке насильство не проходить безслідно. Тому варто пам’ятати; жоден випадок насильства не має бути замовчений!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень