Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

29 грудня відбулося засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 30.12.2022 12:15
Кількість переглядів: 238

29 грудня відбулося останнє у 2022 році засідання виконавчого комітету міської ради.

Керуюча справами виконавчого комітету Наталія Четверікова прозвітувала про виконання плану роботи виконкому Глобинської міської ради за 2022 рік. Так, за звітний період було проведено 36 засідань виконкому, з них 24 позачергових. На засіданнях розглядались питання соціально-економічного і культурного розвитку; галузі бюджету, фінансів та цін; управління комунальною власністю; житлово-комунального господарства, побутового, торгівельного, громадського харчування, транспорту і зв’язку, будівництва, освіти, охорони здоров’я, культури, фізичної культури та спорту, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього середовища, соціального захисту населення, забезпечення законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян та інші. Усі питання, внесені на розгляд засідань виконавчого комітету, були розглянуті та прийняті відповідні рішення. Упродовж 2022 року міським головою у межах його компетенції видано 1367 розпоряджень, з яких 972 – з питань роботи з персоналом, 395 – з питань основних видів діяльності виконавчих органів ради та структурних підрозділів виконавчого комітету. Виконкомом прийнято й опрацьовано 2984 вхідних документи від фізичних та юридичних осіб. На особистий прийом, який здійснюють міський голова, керівники виконавчого комітету та старости, звернулось 2806 громадян.

Затверджено план роботи виконавчого комітету на 2023 рік.

Члени виконкому погодили встановлення з 01 січня 2023 року плати за абонентське обслуговування споживачів у розмірі 7,64 грн за послугу з розрахунку на 1 абонента (особовий рахунок)

Заслухано інформацію начальника відділу культури, спорту, сім’ї та молоді Сергія Кулика щодо затвердження Календаря свят та пам’ятних дат. Під час розгляду питання член виконкому Людмила Безніс запропонувала доповнити перелік свят такими як День фермера, День пасічника, День сала тощо. У заходах змогли б взяти участь бажаючі підприємці, фермери, фермерські господарства, підприємства.

У ході засідання керівники виконавчих органів ради та структурних підрозділів виконавчого комітету звітували про використання нерухомого майна комунальної власності, що знаходиться на балансі виконавчого комітету Глобинської міської ради у 2022 році; про роботу громадської комісії з житлових питань  при виконавчому комітеті Глобинської міської ради  у 2022 році; про стан квартирного обліку громадян при виконавчому комітеті Глобинської міської ради у 2022 році; про роботу служби  у справах дітей   Глобинської міської ради за звітний період   2022 року.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

Наприкінці засідання міський голова привітав усіх членів виконкому з прийдешніми святами та побажав якнайшвидшої перемоги, миру та міцного здоров’я.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень