Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

День єднання

Дата: 16.02.2023 14:43
Кількість переглядів: 128

Фото без опису16 лютого Україна відзначає День єднання, головна мета якого - показати єдність українського народу на тлі військової агресії російської федерації.

Глобинська громада долучилася до загальнонаціональної акції єднання. Цього дня на центральній площі міста Глобине пройшла церемонія підняття Державного Прапора України.

До учасників заходу звернувся міський голова  Станіслав Джусь: «Нам випало щастя народитися на благодатній землі і, водночас, велике випробування – жити в часи історичного зламу, в часи війни. Майбутнє України залежить від нас, від нашої згуртованості, відповідальності, впевненості та рішучих дій…. Маємо гарячі серця, та повинні мати й холодний розум, аби вистояти і здолати рашистську агресію. Наша армія сильна, наші воїни відважні і вмотивовані, вони захищають Україну ризикуючи найціннішим - власним життям! Ми ж маємо надати ще більшу  підтримку українському війську тут, в тилу, далеко від зони бойових дій. Тільки разом ми сильні, бо наша сила – у єдності. Разом і спільними зусиллями ­– до Перемоги!»

Почесне право підняти Державний Прапор України надано офіцеру другого відділу Кременчуцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, капітану  Андрію Ляху.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень