Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Продовжуємо  перейменування вулиць!

Дата: 05.01.2023 09:18
Кількість переглядів: 106

Фото без описуГлобинці! Чи немає у вас відчуття, що ми до цих пір живемо на околиці російської імперії, в оточенні носіїв «руського міра», які  щоденно підкреслюють нашу меншовартість. І це в той час як путінські агресори  зрівнюють із землею українські вулиці з назвами російсько-чужинського походження - «Толстого», «Пушкіна», «Некрасова», «Матросова», «Лермонтова» і «Дружби народів» - розстрілюючи, катуючи,  гвалтуючи на тих вулицях українців. Нас вбивають, а ми все шукаємо"непоганих росіян".

Знайдуться серед нас ті, що скажуть: «Зараз це недоречно!» Зараз не те що найкращий час, він є неминучим для того, аби виявити свою позицію, засвідчити нашу незалежність від російського культурного та історичного простору, вирватися з «дружніх» обіймів та припинити возвеличення, увіковічення та пропаганду держави-окупанта.

Давайте шанувати пам'ять своїх предків, любити свою землю і берегти свою волю!

Згідно з розпорядженням міського голови № 5/02-05-АГП  від   04.01.2023 року оголошується проведення громадського обговорення Переліку об’єктів топоніміки Глобинської міської територіальної громади, що пропонується до перейменування. На першому етапі проводиться збір пропозицій щодо перейменування вулиць Глобинської міської територіальної громади, який триватиме до  05 лютого  2023 року.

Пропозиції приймаються за електронною адресою: toponym@ukr.net.

Надавати пропозиції та зауваження можна в електронній та письмовій  формі  (додається) із зазначенням прізвища, імені, по-батькові, адреси особи, яка їх подає.

Анонімні пропозиції та зауваження не реєструються і не розглядаються.

До розгляду братимуться пропозиції, підготовлені з урахуванням вимог ст. 3 Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій».

Зразок оформлення інформаційних довідок (обґрунтування) щодо пропонованих назв об’єктів міського підпорядкування додається.

Пропозиції щодо перейменування об’єктів міського підпорядкування, що не зазначені у переліку, також приймаються до 05 лютого 2023 року. 

<


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень