A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

21 лютого відбулося засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 22.02.2023 10:49
Кількість переглядів: 251

21 лютого під головуванням міського голови Станіслава Джуся  відбулося засідання виконавчого комітету Глобинської міської ради. У ході засідання заслухано звіти про виконання бюджету громади на 2022 рік, про результати  виконання Програми соціально-економічного розвитку.

Про стан надання  первинної медичної допомоги у Глобинській  громаді у 2022 році доповіла Валентина Хавронюк. Вона дала відповіді на запитання членів виконкому щодо складання декларацій із сімейними лікарями, кількості складених декларацій, електронних направлень та інше.

Серед питань, які розглянуто на засіданні, були питання, що стосувались захисту прав дітей: надання статусу «дитина-сирота», призначення опіки, визначення місця проживання дитини та про стан виконання батьківських обов’язків.

Заслухано інформацію начальника відділу культури, спорту, сім’ї та молоді Сергія Кулика щодо внесення змін до затвердженого Календаря свят та пам’ятних дат.

У ході засідання виконавчого комітету були розглянуті питання  про виділення одноразової адресної грошової допомоги громадянам Глобинської територіальної громади,  затвердження списків громадян по квартирному обліку при виконавчому комітеті Глобинської міської ради, про стан утримання захисних споруд цивільного захисту Глобинської територіальної громади та їх готовність до використання за призначенням.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень