Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

РОЗШИРЕННЯ МОЖЛИВОСТЕЙ СПІВПРАЦІ З МІЖНАРОДНОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ INTERSOS

Дата: 30.03.2023 08:42
Кількість переглядів: 224

Глобинська громада ще із серпня 2022 року почала співпрацювати із міжнародною некомерційною гуманітарною організацію INTERSOS, яка надає допомогу  жертвам збройних конфліктів, стихійних лих, приділяючи особливу увагу захисту найбільш вразливих верств населення.

29 березня до нашої громади для укладення Меморандуму про подальшу співпрацю завітали: Флавія Лай - програмний менеджер організації, Надія Тімошенко - координатор проєкту в Полтавській області.

Згідно з оновленим Меморандумом повноваження мобільної команди було розширено. Зокрема, участь у підтримці послуг для постраждалих від домашнього та гендерно-зумовленого насильства, участь та підтримка в наданні послуг захисту для дітей, жінок, літніх людей та людей з особливими потребами у визначених центрах, де перебувають ВПО.

Також було підписано Угоду про співробітництво та партнерство з Комунальною установою «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради» в особі  директора Світлани Грицай.  Предметом цієї Угоди є співробітництво з метою підвищення рівня  доступності надання  соціальних послуг жителям Глобинської громади шляхом забезпечення  спільної взаємодії при роботі мобільної бригади у наданні соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, соціально-педагогічної послуги «Університет третього віку» та інших соціальних послуг.

Співпраця із гуманітарною організацію INTERSOS дала можливість дорослим і дітям, які через війну втратили свої домівки та знайшли прихисток у  нашій громаді, отримати не лише психологічну, а й матеріальну та фінансову допомогу. Зокрема, грошову допомогу на покриття зимових потреб у розмірі 1023 євро отримали 21 родина; теплий одяг – 60 комплектів;  ковдри та матраци - 112 шт., тощо.

У дружній атмосфері представники організації разом із очільником громади Станіславом Джусем обговорили  етапи подальшої співпраці.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень