Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

ОГОЛОШЕННЯ щодо сплати податкового боргу

Дата: 24.04.2023 10:16
Кількість переглядів: 124

Фото без описуФінансовий відділ виконавчого комітету Глобинської міської ради повідомляє, що станом на 01.04.2023, за даними Головного управління ДПС у Полтавській області по платниках податків обліковується податковий борг на загальну суму 3 990 931,20 грн.

Більшу частину боргу становить податок на майно, до складу якого входить: податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплачений юридичними особами, які є власниками об'єктів житлової нерухомості, податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплачений фізичними особами, які є власниками об'єктів житлової нерухомості, податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплачений фізичними особами, які є власниками об'єктів нежитлової нерухомості, податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплачений юридичними особами, які є власниками об'єктів нежитлової нерухомості, земельний податок з юридичних осіб, орендна плата з юридичних осіб, земельний податок з фізичних осіб, орендна плата з фізичних осіб та єдиний податок з фізичних осіб.
Відповідно до п.14.1.175 пп.14.1 ст.14 Податкового кодексу України
(далі – ПКУ) податковий борг – це сума узгодженого грошового зобов'язання, не сплаченого платником податків у встановлений строк, та непогашеної пені, нарахованої у порядку, визначеному ПКУ.
Сплачені вчасно податки – це запорука своєчасного фінансування охорони здоров’я, освіти та інших важливих на сьогодні соціальних зобов’язань держави перед громадянами. З метою уникнення негативних наслідків та прикрих випадків виконуйте податковий обов’язок та сплачуйте податки вчасно і в повному обсязі.
За інформацією про стан розрахунків з бюджетом платники податків мають
можливість ознайомитися звернувшись до «Електронного кабінету платника
податків» за посиланням https://cabinet.tax.gov.ua та до Центру обслуговування
платників ДПІ за місцем реєстраціїї.
Інформація щодо актуальних реквізитів бюджетних рахунків для сплати платежів до бюджету у 2023 році розміщена на вебсторінці ГУ ДПС у Полтавській області за за посиланням https:// tax.gov.ua /bуudjetni-rahunki.
При цьому, в призначенні платежу правильно заповнювати так (обов'язково
з указаниям всіх знаків): *; l40;код платника;погашення боргу ПІБ (чи назва
платника);;;.
Враховуючи вищевикладене, прохаємо погасити податковий борг та 
виконати обов’язок сплати грошових зобов’язань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень