Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Чергова благодійна допомога від INTERSOS

Дата: 27.04.2023 13:08
Кількість переглядів: 152

26 квітня 2023 року міжнародною гуманітарною організацією INTERSOS було передано 3 монітори пацієнта для відділення реанімації КНП «Глобинська міська лікарня» та ліки для ЦПМСД.

Як зазначив директор КНП «Глобинська міська лікарня» Ігор Балаховський : «Передача моніторів є важливим кроком у покращенні якості медичного обслуговування в лікарні. Монітор пацієнта є складовою медичної техніки з розширеними функціональними можливостями.»

 « Монітори використовуються для спостереження стану пацієнтів різних вікових груп - від дітей до літніх людей, включаючи новонароджених і тяжкохворих пацієнтів, які перебувають на операційному столі, в реанімації, палаті інтенсивної терапії або стаціонарі. Цей прилад дозволяє постійно контролювати параметри життєдіяльності пацієнтів і значно полегшує спостереження за ними.» - пояснила лікар анастезіолог, медичний директор Марина Кочерга.

 «Ми вдячні гуманітарній організації INTERSOS та мобільній команді за небайдужість та вболівання за надання якісних медичних послуг у нашій громаді» - висловив слова вдячності міський голова Станіслав Джусь

 У рамках співпраці, на основі раніше підписаного меморандуму, це вже друга поставка гуманітарної допомоги у вигляді ліків та засобів для використання у медичних цілях. Дякуємо партнерам, донорам та працівникам гуманітарної організації INTERSOS за вкрай необхідну підтримку у цей нелегкий час.

«Я, як працівник мобільної команди INTERSOS та депутат Глобинської міської ради VIII скликання, хочу також подякувати нашому керівнику проєктів INTERSOS у Полтавській області Надії Тімошенко за комунікацію та сприяння у наданні  медичного обладнання. Маю надію на подальшу співпрацю з організацією. Разом ми можемо зробити багато корисних і необхідних справ для громади» - зазначила Світлана Лазаренко



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень