A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Квітневий випуск щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник»

Дата: 09.05.2023 13:13
Кількість переглядів: 86

Фото без описуРегіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області  презентує черговий випуск щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник».

У квітневому  випуску видання читайте про  роботу Полтавської обласної ради, про захист прав землевласників, правовий захист військовослужбовців, надання послуг з проставлення апостилю на офіційних документах, виданих  Державною податковою службою України та їх територіальними органами.
Про  особливості укладення трудового договору інформація за матеріалами Північно-Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці.
У рубриці «Думка експерта»  Про право постійного користування земельними ділянками  - роз’яснює Вадим Чувпило, кандидат наук з державного управління, доцент кафедри землеробства та агрохімії ім. В.І. Сазанова, Полтавського державного аграрного університету.
У рубриці «Новини від партнерів» читайте інформацію для абітурієнтів — Особливості вступу до Полтавського юридичного інституту в 2023 році — інформує його очільник Ігор Криницький, директор Полтавського юридичного
інституту, доктор юридичних наук, професор, старший науковий співробітник, член-кореспондент Національної академії правових наук України, заслужений діяч науки і техніки України.
Історії успіху діяльності органів місцевого самоврядування продовжуємо висвітлювати у рубриці «Життя ОТГ».  Про співпрацю бюро правової допомоги з Глобинською  громадою  в умовах воєнного стану  ознайомлюйтеся у новому випуску газети.
Про свій  життєвий шлях та  професійний досвід  у системі безоплатної правової допомоги Полтавщини у рубриці «Людина права» головний юрист Глобинського бюро правової допомоги Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Наталія Мельниченко. Успішні історії захисту прав клієнтів, коментарі юристів та адвокатів читайте у постійній рубриці газети «Приклади успішного захисту».
Серед постійних рубрик видання: сторінка  адвокат консультує, фахівці системи БПД консультують  та консультації «WIKILEGALAID».
До уваги читачів «Правового вісника» зразки документів правового та процесуального характеру.
Щоб бути у курсі найцікавіших подій, цікавих заходів та новин у чинному законодавстві підписуйтеся на сторінки системи БПД у соціальних мережах Фейсбук, Інстаграм та Ютуб.
З випуском щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник»
можна ознайомитися за посиланням:
https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vR9dwh6Es-iUCWpdo5tBeHWRgwefphMFR4wF3oDK5U7vAuMZruqBvoYUVtSO5-kF98gYTdKKlNKpCyi/pub?start=false&loop=false&delayms=3000&fbclid=IwAR28W6DlS0WrnjpdfZveNeGP05ImpzT3Q6wewejKzmyJWELs7ns7PkZDPsM&slide=id.p
Приємного читання!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень