A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

ПОВАЖНИЙ 100–РІЧНИЙ ЮВІЛЕЙ ЗУСТРІЛА ЖИТЕЛЬКА м.ГЛОБИНЕ

Дата: 16.05.2023 16:17
Кількість переглядів: 177

Фото без опису«Таке суцвіття літ не кожен назбирає,

Такий великий скарб не кожен осягне…»

Чи не найбільше кожна громада пишається своїми довгожителями. Однією з таких є мешканка м. Глобине , а уродженка с. Петрівка - Олена Іванівна Малафій , котра 16 травня відзначає свій 100-річний ювілей.

Фото без описуНепрості часи випали на життєву долю ювілярки – пережила голодомор 1932-1933 років, нацистську навалу 1941 -1945 років, післявоєнну відбудову. І ось тепер доводиться переживати лихоліття війни з росією. Олена Іванівна добре знає, що це означає, бо вона пройшла через страшне пекло війни з фашизмом, перенесла всі її тяготи, злидні, голод і холод. Але за будь-яких життєвих обставин не втрачала людяності й увесь час старалася зробити якомога більше корисного для людей.

Добра, щедра, відкрита для всіх, надзвичайно працьовита - такою вона була все своє життя і такою залишилась до глибокої старості.

 Цього дня привітати Олену Іванівну з Днем народження, завітали до її
оселі заступник міського голови Олександр Кочерга, начальник відділу
соціального захисту та охорони здоров’я Людмила Норенко та начальник відділення рекрутингу комплектування, майор Сергій Плиска. Гості висловили теплі та щирі вітання іменинниці, вручили квіти й коровай.

Такий ювілей – дуже важлива й значима подія. Нехай здоров’я не підводить, життєлюбність та оптимізм завжди будуть поруч, а близькі люди радують своєю турботою та увагою.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень