Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Унікальна можливість для всіх!!!

Дата: 07.06.2023 16:37
Кількість переглядів: 181

 

Фото без опису За лічені хвилини Ви можете прийняти рішення про фінансування вагомих проєктів майбутнього – проєктів затишних куточків  з  екодоброзичливістю до рідної неньки землі; пройти тест на згуртованість для творення змін на краще, безпосередньо вплинути на видатки обласного бюджету. Якщо Ви добродійні і захоплюєтесь природою, то  Вас чекає незабутнє спілкування з однокласниками, друзями, одногрупниками, знайомими для поширення екоідей та залучення до голосування.

        Не зважаючи на сучасний технологічний прогрес, ще ніхто не зміг за декілька хвилин облаштувати екогай, екостежину, екотериторію по якій безпечно затупотять маленькі босі ноженята, а екологічні ініціативи надають проактивним людям та дружнім громадам такий шанс.

        Спробуємо!? І ми завжди з радістю чектимемо Вас з добрими намірами в  гайовій красі с. Яроші.".

Голосування за проєкти лише в електронному вигляді стартує 8 червня   2023 року і триватиме до 20 червня 2023 року на онлайн платформі Полтавської обласної ради.

  Ці проєкти  здійснються для ВСІХ жителів і гостей громади, незалежно від місця проживання. Бути причетним до творення еко краси – це Сучасно і Круто!

        Віддати свій голос можна за посиланням: https://smartregion.pl.ua/ei/projects/5/8


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень