A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулося пленарне засідання сорок восьмої сесії Глобинської міської ради VIII скликання.

Дата: 27.07.2023 14:32
Кількість переглядів: 193

    27 липня 2023 року відбулося пленарне засідання сорок восьмої сесії Глобинської міської ради VIII скликання.

       Депутатами  затверджено  Програму розвитку та підтримки Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико - санітарної допомоги» Глобинської міської ради на 2023-2025 роки. Внесено зміни до Програми реформування і розвитку  житлово-комунального господарства Глобинської міської ради на 2021-2024 роки, Програми розвитку системи цивільного захисту Глобинської міської територіальної громади на 2021-2025 роки, Плану соціально-економічного розвитку Глобинської міської територіальної громади на 2023 рік .  

    Міська рада своїм рішенням затвердили звіт про виконання бюджету Глобинської міської територіальної громади за І півріччя 2023 року. Внесли зміни й доповнення до бюджету Глобинської міської територіальної громади на 2023 рік.

     Напередодні пленарного засідання міської ради депутати працювали у постійних комісіях, де попередньо розглянули питання порядку денного сорок восьмої сесії Глобинської міської ради VIII скликання, додаткові питання  для розгляду радою та підготували висновки та рекомендації.

          З усіх питань, внесених на розгляд пленарного засідання сесії міської ради, депутати ухвалили відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень