A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

ТОРГІВЛЯ ЛЮДЬМИ – ВМІЙ СЕБЕ ЗАХИСТИТИ

Дата: 28.07.2023 17:38
Кількість переглядів: 77

30 липня у світі відзначається Всесвітній день протидії торгівлі людьми, метою якого є підвищення рівня поінформованості громадян стосовно глобальної проблеми торгівлі людьми, привернення уваги до важкого становища жінок, чоловіків і дітей, які постраждали від цього злочину, а також заохочення людей активно допомагати таким постраждалим.

Протягом 24-28 липня під гаслом «Торгівля людьми ближче, ніж здається» Комунальною установою «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради» проведено інформаційну кампанію, у межах якої серед отримувачів соціальних послуг та у закладах соціальної сфери міста розповсюджені інформаційні матеріали стосовно торгівлі людьми, проведені інформаційні заходи.

25 липня практичним психологом центру спільно з працівниками Кременчуцького районного сектору №1 філії державної установи «Центру пробації» у Полтавській області проведена просвітницька лекція для клієнтів пробації, у ході якої були обговорені правила безпеки при пошуку роботи, міфи про торгівлю людьми та як не потрапити на гачок торгівців людьми, куди звертатись по допомогу, а також розповсюджено друковані матеріали з телефонами гарячих ліній та пам’ятки.

Вулична акція «Вмій себе захистити» підвищила рівень обізнаності громадян у темі протидії торгівлі людьми. Під час її проведення в опитуванні «Що ви знаєте про торгівлю людьми» взяли участь 32 особи, серед них молодь, люди середнього та старшого віку.

Щороку тисячі громадян України потерпають від торгівлі людьми. На жаль, ця проблема залишається актуальною і сьогодні, адже через військову агресію певна частина жителів змушені шукати прихисток за кордоном.

Тож пам’ятаймо про свої права та дбаймо про безпеку!Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень