Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Індивідуальні донації від  INTERSOS

Дата: 07.08.2023 15:20
Кількість переглядів: 325

Мобільна команда INTERSOS, яка функціонує на території Глобинської міської територіальної громади у рамках діючого Меморандуму про співпрацю, здійснює діяльність із різними категоріями осіб: внутрішньо переміщеними особами, які проживають на території громади; місцевими жителями, які перебувають у складних життєвих обставинах; людьми з інвалідністю; особами, які постраждали від домашнього чи ґендерно зумовленого насильства; особами, які постраждали від війни. Серед послуг, які надає мобільна команда INTERSOS, є наступні: консультування, соціальний супровід, транспортування з метою доступу до якісних соціальних та медичних послуг, психологічна та соціальна допомога, організація психосоціальних заходів, а також – надання гуманітарної допомоги.

Діяльність мобільної команди спрямована на виявлення нагальних потреб мешканців, які вони не в змозі реалізувати самостійно. Так, лише за літній період 2023 року, який ще триває, 5 сімей, що постійно проживають на території Глобинської міської територіальної громади, отримали допомогу від міжнародної гуманітарної організації INTERSOS у вигляді цінних речей. Планшети SAMSUNG із повною комплектацією, для забезпечення якісного навчання, отримали діти-сироти, які знаходяться під опікою. Настільну електроплитку придбали для самотньої жінки пенсійного віку, що має статус внутрішньо переміщеної особи, яка проживає у віддаленій сільській місцевості та не має газопостачання в будинок. Для багатодітної сім’ї, яка перебуває у складних життєвих обставинах та має статус малозабезпечених, де батько має онкозахворювання, мобільна команда INTERSOS доставила два двоярусних дитячих ліжка з ортопедичними матрацами.

Дякуємо міжнародній гуманітарній організації INTERSOS за надану допомогу та підтримку для наших співмешканців у нелегкий час. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень