Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

До уваги релокованого бізнесу!

Дата: 07.08.2023 15:54
Кількість переглядів: 102

Фото без описуПовідомляємо, шо рішенням двадцять п’ятої позачергової сесії Полтавської обласної ради восьмого скликання від 28 липня 2023 року № 659 виділено кошти на виконання заходів, зазначених у підпункті 1.1 «Запровадження дієвих механізмів підтримки та стимулювання зайнятості внутрішньо переміщених осіб» Комплексної програми підтримки внутрішньо переміщених осіб на період 2023-2024 роки.

       Департамент проводить збір заявок на відшкодування витрат за оренду приміщення та оплату комунальних послуг, а також заявок на відшкодування частини витрат на придбання обладнання суб’єктам господарювання – внутрішньо переміщеним особам.

       Право на відшкодування витрат мають суб’єкти підприємництва (фізичні особи – підприємці та юридичні особи, засновником яких є внутрішньо переміщені особи).

       Документи подаються у паперовому вигляді на адресу Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій Полтавської обласної військової адміністрації: вул. Соборності, 45, місто Полтава, 36014. Телефони для довідок: (0532) 60 43 10, (0532) 60 93 83.

       Крайній термін подання заявок на відшкодування витрат за оренду приміщення та оплату комунальних послуг – 25 вересня 2023 року.

       Заявка на відшкодування: http://surl.li/jqonx

       Перелік документів: http://surl.li/jqomo

       Крайній термін подання заявок на відшкодування частини витрат за придбання обладнання – 01 листопада 2023 року.

       Заявка на відшкодування: http://surl.li/jqosi

       Перелік документів: http://surl.li/jqogu

       В разі додаткових запитань, звертайтеся до відділу соціально-економічного розвитку, інвестицій та енергоменеджменту виконавчого комітету  Глобинської міської ради за адресою: м. Глобине, вул. Центральна, 287, каб. № 9 або на електронну пошту: gl-veri@ukr.net. При поданні відповідних документів, прохаємо повідомити відділ.

        


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень