Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

До уваги внутрішньо переміщених осіб!

Дата: 17.08.2023 11:11
Кількість переглядів: 82

Фото без описуОднією з урядових ініціатив є проект „єРобота”, який передбачає надання українцям грантів для започаткування бізнесу, розвитку підприємництва та навчання, зокрема „Грант на переробне підприємство”. Це дієва допомога віл держави на створення або розвиток переробного підприємства. Держава надає до 8 мільйонів гривень безповоротної допомоги для реалізації виробничих проектів. Спрямувати кошти можна на придбання основних засобів виробництва (верстати, технологічне обладнання), введення в експлуатацію ,, верстатів, технологічного обладнання; доставку придбаних верстатів, технологічйого обяадиан ня.

Також,проводиться збір заявок на відшкодування витрат за оренду приміщення та оплату комунальних послуг, а також заявок на відшкодування частини витрат за придбання обладнання суб’єктам господарювання - внутрішньо переміщеним особам.

Право на відшкодування втрат мають суб’єкти підприємництва (фізичні особи - підприємці та юридичні особи, засновником яких є внутрішньо переміщені особи).

Документи подаються у паперовому вигляді на. адресу Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій Полтавської облвійськадміністраш" вул. Соборності, 45, м, Полтава, 36014.

Телефони для довідок: (0532) 60 43 10, (0532) 60 93 83.

Крайній термін подання заявок на відшкодування витрат за оренду приміщення та оплату комунальних послуг - 25 вересня 2023 року.Крайній термін подання заявок на відшкодування частини витрат за придбання обладнання - 01 листопада 2023 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень