A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

З Днем Незалежності!

Дата: 24.08.2023 10:15
Кількість переглядів: 131

Незалежність… Це коли ти розумієш, що у тебе за спиною – Велика країна, єдина у світі, яка може протистояти варварській імперії вбивць. За  32 роки незалежності Україна пережила багато зазіхань росії на її територіальну цілісність. 

Найбільше національне свято є як ніколи особливим і тривожним, адже саме 24 серпня виповнюється півтора роки, як Україна протистоїть повномасштабному вторгненню росії. Український народ платить неймовірну ціну у нинішній війні за свою незалежність, проте має історичний шанс перемогти «імперію зла».

24 серпня, у День Незалежності України, міський голова Станіслав ДЖУСЬ, представники підприємств, установ та організацій міста, депутати міської ради, працівники виконавчого комітету поклали квіти до пам’ятника Захисникам України.

Очільник громади привітав учасників заходу зі святом та висловив щиру вдячність захисникам і захисницям, які сьогодні на полі бою ціною власного життя боронять суверенітет та територіальну цілісність України.

Війна внесла свої корективи у відзначення одного з головних свят для кожного українця. У зв’язку з можливою небезпекою для життя мешканців громади через ймовірні масовані ракетні обстріли, проведення культурно-масових заходів до Дня Незалежності України у громаді скасовані.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень