Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

ОГОЛОШЕННЯ!

Дата: 07.09.2023 17:07
Кількість переглядів: 264

Фото без описуВідповідно до пункту 8 частини четвертої статті 42, частини п’ятої статті 46, статті 2.4.3 Регламенту Глобинської міської ради, міським головою скликається п’ятдесят перша позачергова сесія Глобинської міської ради.

Пленарне засідання сесії відбудеться 08 вересня 2023 року о 10 годині в залі засідань міської ради за адресою: м. Глобине вул. Центральна, 285.

На розгляд сесії вносяться питання:

1. Про внесення змін до Програми військово-патріотичного виховання, підготовки громадян до військової служби, рекламування та пропагування військової служби за контрактом в Збройних Силах України Глобинської міської територіальної громади на 2021-2025 роки.

2. Про внесення змін до Комплексної програми розвитку культури Глобинської міської територіальної громади на 2021 – 2025 роки. 

3. Про внесення змін і доповнень до  бюджету Глобинської міської територіальної громади  на 2023 рік.

4.  Про затвердження акту приймання-передачі будівлі гуртожитку, що знаходиться за адресою: м. Глобине, вул. Володимирівська, буд. 170 та котельні (з обладнанням), що знаходиться за адресою: м. Глобине, вул. Володимирівська, буд. 182-А з балансу ПАФ «Урожай» в комунальну власність Глобинської міської ради, на баланс виконавчого комітету Глобинської міської ради.

5. Про передачу майна з балансу виконавчого комітету Глобинської міської ради в оперативне управління комунальному закладу «Соціальний гуртожиток» Глобинської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень