Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ Предмет закупівлі: ««Код згідно ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» - 16160000-4 (Садова техніка різна

Дата: 05.09.2023 15:16
Кількість переглядів: 85

Фото без описуПредмет закупівлі««Код згідно ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» - 16160000-4 (Садова техніка різна) Мінітрактор з кабіною разом із комплектом змінного навісного та причіпного обладнання                              Обґрунтування доцільності закупівлі.

Відповідно до листа від 21.07.2023 р. №448 від КП «Глобинське», що визначене виконавцем робіт з утримання об’єктів благоустрою на території громади, виникла необхідність у придбанні  мінітрактора з кабіною разом із комплектом змінного навісного та причіпного обладнання для забезпечення систематичного та належного утримання прибудинкових територій, зелених зон та шляхово-дорожнього господарства. Наявний парк техніки і обладнання не задовольняє потреб у прибиральній техніці після збільшення обсягів обслуговування, викликаних приєднанням до громади нових населених пунктів.. Завдяки використанню різного змінного обладнання даний мінітрактор може виконувати різні функції щодо утримання об’єктів благоустрою влітку і в зимовий період, а саме: здійснювати навантажувальні операції, розкидання піщано-сольової суміші, викошування трави, підвезення піску , солі, інших матеріалів, очищення дорожнього покриття від снігу в зимовий період, використовуватись для підмітання дорожнього покриття  влітку при обладнанні відповідним змінним обладнанням; використовуватись  як самоскид вантажопідйомністю 4 т. Крім того дана техніка є енергоефективною і зручною для використання в умовах обмежених просторів міста.

Таким чином придбання вищезазначеного мінітрактора зі змінним навісним та причіпним обладнанням є ефективним використанням бюджетних коштів так як скоротить використання інших різних видів техніки.   

 

                                            Обґрунтування обсягів закупівлі.

          Обсяги визначено відповідно до потреби КП «Глобинське» для забезпечення належного утримання об’єктів зеленого та дорожнього господарства, що перебувають на балансі підприємства.

 

                            Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі.

         Технічні характеристики предмета закупівлі визначені КП «Глобинське» виходячи з потреби у забезпеченні виконання робіт з утримання об’єктів зеленого та дорожнього господарства. Якісні характеристики визначено відповідно до умов використання даної техніки, сумісності використання з наявною технікою.

 

Обґрунтування необхідності посилання на конкретну торгову марку (виробника, тощо).

Замовник здійснює закупівлю мінірактору, із встановленням посилань на торгову назву конкретного виробника, оскільки таке посилання є необхідними для здійснення закупівлі товару, який за своїми якісними та технічними характеристиками якнайбільше відповідатиме вимогам замовника. Мінітрактор з кабіною разом із комплектом змінного навісного та причіпного обладнання KATA KB504  (або еквівалент) потрібен підприємству для підтримання чистоти міста у весняно-осінній період та для очищення тротуарів та скверів міста від снігу у зимовий період. У той же час витрати на нього є економічно вигідними, що є значною економією бюджетних коштів міста.

Необхідність зазначення марки виробника в технічних вимогах пов’язана з технологічними особливостями виробничого процесу Замовника та достатнім строком експлуатації товару заявленого виробником. Крім того, техніка  повинна бути економічною, невибагливою в експлуатації та стійкою до зовнішніх чинників зносу.

          Обґрунтування очікуваної ціни закупівлі/бюджетного призначення.

Очікувана вартість обрахована відповідно до середньоринкового рівня цін, визначеного на базі цін 3-х пропозицій від продавців товару.

 

Назва товару

Пропозиції 3-х продавців, грн.

Середнє арифметичне 3-х пропозицій продавців, грн.

Кількість шт

Очікувана вартість, грн.

ТОВ «СТ-ПРОЗОРО»

ТОВ «Сучасні вантажівки»

ТОВ «АВТО-РЕГІОН»

Мінітрактор з кабіною разом із комплектом змінного навісного та причіпного обладнання

1577344

1544200

1961600

1 694 381

1

1694381

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень