Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Хто щодня стоїть на варті нашої з вами безпеки. 

Дата: 15.09.2023 11:53
Кількість переглядів: 321

Фото без описуУ день рятівника, який в Україні відзначається 17 вересня,  пошановують працівників аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, цивільного захисту та інших спеціальних формувань, а також громадян, які відзначилися при ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, пожеж, при рятуванні життя і здоров'я людей.  У цей день вітають тих, хто рятує, знешкоджує, локалізує, знезаражує, протистоїть, попереджає та запобігає… Хто щодня стоїть на варті нашої з вами безпеки. 

Нині, під час війни, представники цієї мужньої професії після обстрілів і руйнувань будівель розбирають завали, шукають у них людей, надають їм допомогу тощо. Те, що для звичайної людини є подвигом, для рятівника – повсякденна робота, яка не знає вихідних і потребує величезної витривалості та відваги, самовіддачі та постійної готовності прийти на допомогу.

Тож, напередодні  професійного свята до співробітників 6 державного пожежно-рятувального посту (м.Глобине) 2 державного пожежно-рятувального загону (м.Кременчук) Головного управління ДСНС України у Полтавській області завітали секретар міської ради Олександр Феденко та депутат міської ради Ігор Полонський, аби привітати усіх працівників, які несуть службу сьогодні,  та які не один рік свого життя віддали почесній професії. Гості подякували працівникам пожежно-рятувальних підрозділів за щоденну звитяжну працю, злагодженість дій та професіоналізм, вірність обов’язку та готовність до самопожертви! Побажали більше радісних хвилин і якомога менше тривожних викликів, міцного здоров’я, сімейного затишку, підтримки рідних, Божої опіки під час небезпечної служби та миру на українській землі.

За сумлінне  виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій і подій досягнення значних успіхів у службовій діяльності, високий професіоналізм та з нагоди Дня рятівника грамотами Глобинської міської ради відзначено Сергія ШАМАЙКА та Ігоря ШРАМКА пожежних Глобинської місцевої пожежної охорони. Почесною грамотою Глобинської міської ради нагороджено Євгенія ШРАМКА командира відділення 6 державного пожежно-рятувального поста (м. Глобине) 2 державного пожежно-рятувального загону (м. Кременчук) Головного управління ДСНС України у Полтавській області, Максима МИХАЙЛЕЦЯ пожежного-рятувальника 6 державного пожежно-рятувального поста (м. Глобине) 2 державного пожежно-рятувального загону (м. Кременчук) Головного управління ДСНС України у Полтавській області та Євгенія ШЕСТИДЕСЯТНОГО пожежного-рятувальника 6 державного пожежно-рятувального поста (м. Глобине) 2 державного пожежно-рятувального загону (м. Кременчук) Головного управління ДСНС України у Полтавській області.

 

Бажаємо кожному рятівнику не втрачати того вогню, що палає у серці, витримки та мужності, натхнення, незламності духу та залізної сили волі на шляху до підкорення вершин та здійснення мрій. А найголовніше - перемоги над ворогом та миру!

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень