Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

НАВІКИ В НАШІЙ ПАМ'ЯТІ: ВІДКРИТТЯ МЕМОРІАЛЬНОЇ ДОШКИ ЗАГИБЛОМУ ВОЇНУ СТАРКОВУ ІГОРЮ ВОЛОДИМИРОВИЧУ

Дата: 05.10.2023 14:02
Кількість переглядів: 896

Час…! У кожного із нас з ним свої рахунки, а в України – особливі. На шляху боротьби за Незалежність український народ завжди приносив у жертву своїх найкращих синів і дочок.

Ще зовсім недавно українці жили під мирним небом, радісно зустрічали світанки, ростили дітей…. В один день, наше життя змінилося.

1 жовтня  2022 року наша громада втратила частину душі, земляка, справжнього воїна, старшого радіотелефоніста відділення зв’язку, нашого Героя Старкова Ігоря Володимировича, 1994 р.н., уродженця с. Новоселівка.

5 жовтня 2023 року на території загальноосвітнього закладу Жуків, де навчався Ігор, відбулося урочисте відкриття Меморіальної дошки старшому радіотелефоністу відділення зв’язку взводу управління 1 мінометної батареї військової частини А2896, учаснику російсько-української війни, який героїчно загинув, захищаючи рідну землю. Вшанувати пам’ять Воїна прийшли міський голова Станіслав Джусь, начальник другого відділу Кременчуцького РТЦК та СП, підполковник Ігор Коваленко, староста Жуківського старостинського округу, колишній класний керівник Ігоря, Світлана Гордієнко, родина загиблого, друзі, однокласники воїна, учні школи та жителі старостинського округу.

Ігор був патріотом, людиною високої честі та моралі. Справжнім українцем, вихованим своєю родиною.

У Героя залишились мама, дружина, син та донька.

Наші Захисники… наші відважні Воїни… вони героїчно віддали життя за Україну. Їх подвиг неоціненний. Їхньою кров’ю омита наша держава. Вони вже вплинули на душі та серця і впливатимуть надалі…

Коли помирає людина – це велика трагедія, велике горе для всієї родини, а коли вона гине за нашу незалежність – трагедія для всієї країни. Ігор Старков поклав свою душу і тіло за те, щоб ми жили в незалежній державі. Не просто кажуть у народі: «Поки нас пам’ятають – ми живі». Ігор назавжди буде в нашій пам’яті, в наших серцях і душах.

СЛАВА УКРАЇНІ!

ГЕРОЯМ СЛАВА!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень