Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИ ПРЕДМЕТА  ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

Дата: 14.11.2023 10:30
Кількість переглядів: 63

Фото без описуПредмет закупівлі«Код згідно ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» -  ДК 021:2015:34710000-7: Вертольоти, літаки, космічні та інші літальні апарати з двигуном(Квадрокоптер)

Деталізований CPV код та його назва ДК 021:2015 - 34711200-6 Безпілотні літальні апарати.

 Вид процедури закупівлі: запит (ціни) пропозицій , згідно Закону України «Про публічні закупівлі» від 25.12.2015 № 922-VIII зі змінами та з урахуванням Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування» від 12 жовтня 2022 р. № 1178 (надалі - Особливості) зі змінами.

 

Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-11-09-015068-a

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:           95 996,00грн.

Очікувана вартість: При розрахунку очікуваної вартості предмета закупівлі товарів, робіт та послуг використовується один із методів формування очікуваної вартості предмету закупівлі та проведення моніторингу цін для подальшого укладення договорів. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі здійснювалося із застосуванням одного з методів вищевказаного порядку, а саме здійснення пошуку, збору та аналіз загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро», тощо.

 

За попередніми підрахунками очікувана вартість закупівлі склала 95 996,00 грн. (двісті п’ятдесят тисяч грн 00 коп.)  з ПДВ.

Водночас, розпоряднику (одержувачу) бюджетних коштів необхідно обов’язково враховувати вимоги частини першої статті 23 БКУ та частини четвертої статті 48 БКУ, які забороняють взяття розпорядниками (одержувачами) бюджетних зобов’язань та здійснення платежів без відповідних бюджетних асигнувань, що в свою чергу надаються відповідно до встановлених бюджетних призначень.

 

Нормативно-правове регулювання. Придбання предмета закупівлі, регулюються Законом України «Про публічні закупівлі» від 25.12.2015 № 922-VIII зі змінами, Особливостями та іншими нормативними документами, та іншими нормативно-правовими актами, що стосуються предмета закупівлі.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

На Цільову програму підтримки Збройних Сил України та проведення оборонної роботи на 2023-2025 роки.

Закупівля здійснюється з метою матеріально-технічного забезпечення військової частини Збройних Сил України за їх запитом.

Замовник здійснює закупівлю товару, із встановленням посилань на торгову назву конкретного виробника, оскільки таке посилання є необхідним для здійснення закупівлі товару, який за своїми якісними та технічними характеристиками найбільше відповідатиме вимогам та потребам військової частини Збройних Сил України, в інтересах яких здійснюється дана закупівля.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень