Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулося чергове засідання виконкому міської ради.

Дата: 28.11.2023 16:02
Кількість переглядів: 211

28 листопада під головуванням заступника міського голови Олександра Кочерги відбулося засідання виконавчого комітету Глобинської міської ради.

У ході засідання розглянуто 38 питань порядку денного.

Директор Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради» Світлана Грицай доповіла про стан виконання Програми соціально-педагогічної послуги «Університет третього віку» Комунальною установою.

Члени виконкому заслухали звіт про виконання фінансового плану Комунального некомерційного підприємства «Глобинська міська лікарня» Глобинської міської ради за ІІІ квартал 2023 року, звіт про виконання фінансового плану Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Глобинської міської ради за ІІІ квартал 2023 року, затвердили зміни до фінансового плану Комунального некомерційного підприємства «Глобинська міська лікарня» Глобинської міської ради на 2023 рік.

Світлана Надтока прозвітувала про роботу з національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді в закладах освіти громади.

У ході засідання розглянуто питання про роботу Комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Глобинської міської ради, про роботу комісії по розгляду питань щодо надання одноразової адресної грошової допомоги громадянам Глобинської територіальної громади, про виконання робіт з експлуатаційного утримання вулиць і доріг населених пунктів Глобинської міської територіальної  громади.

Члени виконавчого комітету затвердили План заходів із реалізації «Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 рок» в Глобинській територіальній громаді.

Окрім того, прийнято рішення з питань життєдіяльності громади, соціального та правового захисту дітей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень